Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

25. februar 2020
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder bro kommunikation A/S velkommen som medlem af foreningen.

Bro kommunikation skriver: "I bro arbejder vi dagligt med at omsætte gode intentioner til reelle adfærdsændringer. Vi kombinerer kommunikation og adfærdsdesign, når vi på baggrund af dybdegående indsigter hjælper vores målgrupper til en mere hensigtsmæssig adfærd.

Vi vil være med til at sætte handling bag velmenende miljøstrategier og handlingsplaner såvel som konkrete målsætninger for affaldssorteringen i Danmark. Vi ved, at mange borgere har både den rette information tilgængelig og motivationen til at sortere korrekt, men alligevel udebliver handlingen. En frustrerende virkelighed, men en interessant problemstilling. Og ikke mindst en problemstilling vi ved en hel del om i bro, hvor vi har hjulpet en række kommuner, forvaltninger, organisationer, boligforeninger, skoler og beboere med at få styr på deres affaldssortering via veltilrettelagte nudges og målrettet kommunikation."

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.