Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

05. september 2019
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Naboskab velkommen som medlem af foreningen.

Virksomheden udtaler i forbindelse med deres indmeldelse: "Naboskab rådgiver offentlige, virksomheder og organisationer om cirkulær økonomi og bæredygtighed. Vi benytter antropologiske undersøgelser og adfærdsdesign for at skabe indsigt i menneskers forbrug, holdninger, handlinger, barrierer og motivationer. På den baggrund hjælper vi med strategi, kommunikation, adfærdsændringer eller optimering af produkter og services, der gør verden mere cirkulær og bæredygtig.

Vi melder os ind i DAKOFA for at kunne følge udviklingen på affaldsområdet, lære en masse samt bidrage med vores egne erfaringer og kompetencer. Samtidig håber vi på at møde nye samarbejdspartnere og skabe nye partnerskaber, der er med til at accelerere den grønne omstilling."

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.