Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem af DAKOFA

28. maj 2019
Nyt medlem af DAKOFA
Copyright: VELUX Gruppen
VELUX melder sig ind for at få "kvalificeret sparring, viden af høj kvalitet, gode diskussioner og læring."

I forbindelse med indmeldelsen udtaler Karen S. Andreassen fra Product Sustainability i VELUX:

"Vi har valgt at melde os ind i DAKOFA for at få kvalificeret sparring og tættere samarbejde med nedrivere og affaldsbehandlere. Det er vores erfaring gennem mange års deltagelse i DAKOFA’s arrangementer, at DAKOFA leverer viden af høj kvalitet og faciliterer gode diskussioner og læring. Og vi er glade for, at vi fremover kan deltage som fuldgyldige medlemmer."

VELUX, som har eksisteret i 75 år, har en produktportefølje, der består af såvel ovenlysvinduer og ovenlysmoduler som en lang række dekorations- og solafskærmningsprodukter, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente fjernbetjeninger. VELUX har salgsselskaber og fabrikker i mere end 40 lande og har omkring 10.500 medarbejdere verden over. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.

Vi byder VELUX hjerteligt velkommen i DAKOFA.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.