Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyhedsbrevet går på sommerferie

20. juni 2022
Nyhedsbrevet går på sommerferie
Men bare rolig - vi vender stærkt tilbage i august, og har et godt tilbud i tilfælde af abstinenser...

Sommerferien står for døren - og det gør den også for DAKOFAs hårdtarbejdende sekretariat og dermed DAKOFAs hver-anden-uge-lige nyhedsbrev. Vi vil naturligvis ikke kunne holde os i skindet for løbende at lægge kioskbaskere inden for emner relateret til affald, ressourcer, cirkulær økonomi, klima m.v. på dakofa.dk, men opsamlingen i nyhedsbrevene vil vi først genoptage fra mandag den 15. august.

Fra alle os til alle jer skal der derfor lyde ønsket om en solbeskinnet og ressourcestærk sommer - og husk, at man ved stærke affaldsnyhedsabstinenser trygt kan frekventere DAKOFAs hjemmeside for tidligere nyheder. Dem bliver man ALDRIG dummere af...

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.