Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Ny pulje til rådgivning om digital omstilling

09. april 2019
Ny pulje til rådgivning om digital omstilling
smart city
Små og mellemstore virksomheder kan nu søge om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.

Puljen er på i alt 24,6 mio. kr., hvoraf 12,7 mio. kr. er øremærket til privat rådgivning om digital omstilling eller automatisering og 11,9 mio. kr. er øremærket til privat rådgivning om e-handel. Puljen udmøntes først-til-mølle og lukker igen den 10. juni, medmindre puljen er opbrugt forinden.

Indholdet i rådgivningsforløbene kan fx være afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases og implementering af nye teknologier og e-handelsløsninger.

 

Læs mere og ansøg her på smvdigital.dk 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.