Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Ny portal: Cirkulær Virksomhed

02. oktober 2017
Ny portal: Cirkulær Virksomhed

Miljøstyrelsen har netop lanceret portalen ”Cirkulær Virksomhed”, som har til formål at løfte vidensniveauet om cirkulær økonomi for små og mellemstore virksomheder. Blandt andet kan man på portalen finde konkrete værktøjer, generel viden om CØ samt finde konkrete virksomhedscases. Endvidere findes der en liste over eksisterende støttemuligheder.

De konkrete værktøjer er opdelt under følgende steps i omstillingsprocessen:

  • Produktion og design
  • Leverandører, herunder hvordan sammensættes en leverandørkæde
  • Forretningsmodeller
  • Markedsføring  

Af Miljøstyrelsens nyhed herom fremgår det, at lidt over halvdelen af virksomhederne, som har medvirket i en undersøgelse udført af Miljøstyrelsen, mener at de ikke ved nok om cirkulær økonomi til at anvende det i virksomheden. Portalen skal hjælpe de mange virksomheder, der mangler viden og derved holder sig tilbage fra at genanvende og indføre tiltag mod spild i produktionen.

Se protalen her

Se Miljøstyrelsens nyhed herom her 

 

 

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.