Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Ny Masteruddannelse i miljø- og arbejdsmiljøledelse

20. februar 2014
DTU udbyder nu en ny masteruddannelse i miljø- og arbejdsmiljøledelse.

Såvel personer, der udelukkende arbejder med miljø som personer, der arbejder med en kombination af miljø og arbejdsmiljø, kan have stor interesse i at tage uddannelsen.

Uddannelsen er en deltidsmaster, da deltagerne arbejder ved siden af studierne. Studiet tager udgangspunkt i de studerendes arbejdsområder, og på hvert af de 4 semestre udarbejdes et projekt med udgangspunkt i en arbejdspladscase.

Uddannelsen er forankret i DTU's forskningsmiljøer og undervisningen varetages af forskere indenfor hver deres specialistområde. Uddannelsen lægger vægt på at være praksisnær, og der inviteres oplægsholdere, som har mange års erfaring i at lede komplicerede indsatser indenfor både miljø og arbejdsmiljø i private og offentlige organisationer.

Der afholdes informationsmøder om uddannelsen den 5. marts og 25. marts 2014 kl.17 i Lyngby samt den 19. marts 2014 kl.17.00 i Århus – tilmelding kan ske via www.tml.dtu.dk eller via mail: tml@dtu.dk

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.