Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Ny direktør i Econet

12. januar 2022
Ny direktør i Econet

Dan Boding-Jensen er ny direktør hos Econet, mens Claus Petersen fremadrettet vil være teknisk chef.

Claus Petersen, der har stået i spidsen for Econet i næsten 30 år, vil fortsat have fokus på de affaldsfaglige opgaver sammen med medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Styrkelsen af Econets ledelse skal i følge den udsendte pressemeddelelse ses som et resultat af en tilgang af opgaver for såvel kommuner som erhvervsvirksomheder, der skal udbygge eksisterende ordninger og udrulle nye.

Dan Boding-Jensen kommer til Econet med erfaringer fra affaldsbranchen; herunder Vestforbrænding. Dertil med erfaring som programleder hos Væksthuset, hvor mere end 20 virksomheder fra forskellige brancher fik hjælp til deres grønne omstilling.

Som chef for forretningsudvikling hos Cerama A/S har han senest selv haft ledelsesansvaret for en virksomheds grønne omstilling. Dan Boding-Jensen har i samarbejde med Danmarks Designskole forestået brugerdreven innovation i affaldsbranchen og kurser i brugerinddragelse til de kommunale kollegaer i slutningen af 00’erne. 

Du kan læse den udsendte pressemeddelelse fra Econet ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.