Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Ny bog om bygge- og anlægsaffald

10. september 2018
Ny bog om bygge- og anlægsaffald
Erfaringer fra et langt arbejdsliv med håndtering af byggeaffald fra renoveringer, nedrivninger og katastroferamte områder er nu samlet i en ny bog. Forfatteren til bogen er Erik K. Lauritzen, der er tidligere formand for DAKOFAs netværk for bygge- og anlægsaffald.

Bogen fokuserer især på genanvendelse af beton og murværk men beskriver også mulighederne for genanvendelse af gips, tømmer, mineraluld og asfalt. Bogen tager udgangspunkt i værdikæden og beskriver transformationen fra byggeaffald til nye byggematerialer. 

Bogen, som er forankret i forfatterens omfattende praktiske erfaringer, kan læses som en praktisk   vejledning til, hvordan man udvælger de områder, som kan give opnåelige resultater. Bogen er velegnet til både studerende og praktikere.

Hvis du vil vide mere om bogen, kan du trykke her.

Læs mere i vidensbanken

Bygge- og anlægsaffald
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.