Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Norden er seks skridt tættere på en bæredygtig værdikæde inden for mode og tekstiler

23. februar 2018
Norden er seks skridt tættere på en bæredygtig værdikæde inden for mode og tekstiler

Implementeringsperioden for den nordiske handlingsplan for bæredygtig mode og tekstiler er nu afsluttet. Nordisk Ministerråd gør status.

I 2015 præsenterede Nordisk Ministerråd en handlingsplan for bæredygtig mode og tekstil under navnet "Norden - velklædt i et rent miljø". Seks forskellige projekter, som har fokuseret på hele værdikæden, er nu officielt afsluttede, men målet er, at de skal leve videre. Du kan læse ministerrådets status over de seks projekter her, men også finde mere information i denne og denne nyhed på DAKOFA's hjemmeside.

 

 

Læs mere i vidensbanken

Tekstiler
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.