Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: NIRAS opkøber Affaldskontoret

29. april 2020
NIRAS opkøber Affaldskontoret
Fra 1. maj 2020 bliver rådgivningsvirksomheden Affaldskontoret en del af NIRAS

Opkøbet sker efter flere års tæt samarbejde imellem de to virksomheder. Dermed er de nye organisatoriske forhold et skridt, som NIRAS forventer vil betyde bedre rådgivning til NIRAS’ samarbejdspartnere inden for affald og cirkulær økonomi.

Affaldskontoret er mangeårig samarbejdspartner for staten og landets kommuner, for hvem de har lavet affaldsplaner og rådgivet om indsamlingssystemer, kildesortering og i det hele taget bistået med rådgivning om nye løsninger for affald og ressourcer.

”Der kommer til at ske rigtig meget på området for affaldsplanlægning, -håndtering og genanvendelse i de kommende år. Vi kan se, at vi sammen med Affaldskontoret er et rigtig stærkt team. Sammen har vi den faglige tyngde, der skal til for at drive innovationen fremad i omstillingen til cirkulær økonomi,” siger Camilla K. Damgaard, som er afdelingsleder i NIRAS.

Du kan læse mere om NIRAS' opkøb af Affaldskontoret ved at klikke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.