Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: MOE A/S nyt medlem af DAKOFA

19. april 2021
MOE A/S nyt medlem af DAKOFA
DAKOFA byder MOE A/S velkommen som nyt medlem af foreningen.

Af MOE A/S' hjemmeside fremgår det, at:

"MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i såvel Norge og i Filippinerne.

MOE A/S  en del af Artelia Group – en stor international ingeniørkoncern med over 6100 ansatte fordelt i 30 lande og med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri. MOE A/S har gennem årene udviklet sig fra at være en klassisk dansk ingeniørvirksomhed til en international multidisciplinær rådgiverkoncern."

Læs mere om MOE A/S her på deres hjemmeside.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.