Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Mindst 18 af de 37 nye MUDP-projekter bidrager til den cirkulære omstilling

20. oktober 2021
Mindst 18 af de 37 nye MUDP-projekter bidrager til den cirkulære omstilling
MUDP har bevilget ca. 81 mio. kr. til 37 nye projekter inden for hele det miljøteknologiske område.

Ud af de 112 ansøgninger er 37 kommet blevet støttet, herunder 16 ETV-projekter (Enviromental Technology Verification) og forprojekter, som fik støtte tidligere på året. Samlet er der ansøgt om ca. 284 mio. kr. til en bevilling til MUDP i 2021 på 146 mio. kr. I tildelingen er der blandt andet lagt vægt på projekternes potentiale til at understøtte implementeringen af klimaloven, klimahandlingsplanen og den grønne forskningsstrategi.

 

De 18 projekter inden for DAKOFAs område indeholder både mindre forprojekter og egentlige MUDP-projekter. De 18 projekter fordeler sig primært i de tre grupper tekstiler, byggeri og plast.

 

Cirka halvdelen af puljen er reserveret til fyrtårnsprojekter, som demonstrerer nye miljøteknologiske løsninger i fuld skala, bevillingen af disse besluttes i november.

 

Læs om de 18 projekter i affalds- og ressourcesektoren, og de 21 andre projekter her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.