Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference

30. august 2021
Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference

Miljøminister Lea Wermelin indleder konferencen med oplæg om de nye rammebetingelser for "en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi".

Programmet for DAKOFAs Årskonference 2021, som afholdes torsdag den 30/9 2021 på Hotel Marienlyst i Helsingør, er tæt på at være i hus. Der venter således et både bredt og dybt program med klimaperspektiverende indflyvninger og affaldsrelaterede nørderier samt fordomsfrie debatter og erfaringsudvekslinger i bedste DAKOFA-style.

Vi er både glade for og stolte over at kunne præsentere miljøminister Lea Wermelin, som vil indlede konferencen med et ministerielt syn på, hvordan vi kommer videre med en grøn affaldssektor og den cirkulære økonomi.

Du kan trykke hér for at se programmet for (og tilmelde dig) DAKOFAs Årskonference 2021.

På gensyn i Helsingør...

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.