Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Materiale til årets generalforsamling er nu klar

21. august 2019
Materiale til årets generalforsamling er nu klar

DAKOFAs handlingsplan for det kommende år, budgetforslag for 2020, formandens beretning om året der gik - og andre foreningsmæssige lækkerier - kan nu hentes og læses til inspiration og forberedelse til årets generalforsamling.

Generalforsamlingen, som finder sted i forbindelse med DAKOFAs Årskonference 2019 (se konferencens fulde program ved at trykke hér), vil desuden omfatte valg til bestyrelsen og Teknisk Råd.

Du kan finde materialet til årets generalforsamling (som d.d. er udsendt pr. mail til alle DAKOFAs 266 medlemmer) og tilmelde dig, hvis du trykker hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.