Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Kom og hør om CØ-strategien!

10. september 2018
Kom og hør om CØ-strategien!
Vi er nu næsten 300, der på DAKOFAs Årskonference skal høre nærmere om - og debattere - regeringens CØ-strategi på flere niveauer.

Efter den nylige offentliggørelse af regeringens CØ-strategi, bliver det nu omend endnu mere aktuelt at skulle høre Miljø- og Fødevareministeriets departementschef, Henrik Studsgaard, indlede DAKOFAs Årskonference under titlen: "Den danske strategi for cirkulær økonomi og affald".

Det bliver absolut ikke mindre relevant, når vi på den første af eftermiddagens tre sessioner skal nørde i det organiske affald, som er highlightet i CØ-strategien, idet "Regeringen ønsker at skabe de rette rammer for at udnytte værdien i biomas­sen bedst muligt."

På den næste session skal vi høre om genanvendelse af plast fra husholdningerne, hvilket må siges at have en klar relevans i forhold til, at regeringens plasthandlingsplan efter sigende er lige på trapperne.

Den tredje session handler om bygge- og anlægsaffald, som ligeledes er taget under kærlig behandling i CØ-strategien, hvoraf det fremgår, at: "Regeringen ønsker at fremme genbrug af byggematerialer i nye byggerier og minimere værditabet i forbindelse med nedrivning."

Da vi om formiddagen desuden skal høre nyt fra EU-Kommissionen i forhold til revisionen af affaldsdirektiverne og konsekvenserne heraf for Danmark samt Prof. Dr. Martin Stuchtey's redegørelse for, hvordan vi omstiller os til et velfungerende cirkulært marked, er det efterhånden ikke et spørgsmål om, hvorvidt du har tid eller råd til at deltage. Spørgsmålet er mere, om du har tid og råd til at blive væk...

Du kan se hele programmet for DAKOFAs Årskonference 2018, som afholdes i Nyborg den 20.-21. september, ved at trykke hér.

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.