Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: ISWA Publication and Video Award

20. marts 2017
ISWA Publication and Video Award

Nu er det tid til at indsende nomineringer til ISWAs Publication Award og til at deltage i ISWA's konkurrence om bedste korte film.

Prisen for bedste publikation gives til en publikation, artikel eller en bog, som på exceptionel vis har bidraget til vidensopbygningen inden for affaldshåndtering "Solid Waste Management". Nomineringerne skal være indsendt til ISWA-sekretariatet senest 12. may 2017. Alle ISWA-medlemmer samt editorer af tidsskriftet "Waste Management & Research" kan nominere publikationer til prisen.

Her på ISWA's hjemmeside kan se betingelserne for at nominere en publikation

Prisen til bedste korte video gives i år til en video under temaet ‘No time to Waste’, som netop er temaet for dette års ISWA Kongres. Deltagere af denne konkurrence skal udforske temaet på en original og humoristisk måde, dog er det en forudsætning, at den er relateret til affaldstemaet som en af verdens store samfundsmæssige problemer. 

Filmen kan være en dokumentar, fiktion, animeret eller en kombination af disse. Længden af filmen skal minimum være 30 og max 80 sekunder. Denne konkurrence er åben for alle over 18 år og deadlinen for at deltage er 28. maj. 

Her på ISWA's hjemmeside kan du se betingelserne for deltage i konkurrencen

 

 

Tags

ISWA
Del denne side