Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: ISWA introducerer nyt initiativ for kommuner og borgmestre

10. juli 2018
ISWA introducerer nyt initiativ for kommuner og borgmestre
Hør mere om initiativet på et webinar den 25. juli.

ISWA arbejder generelt for at fremme og udvikle bæredygtige affaldsløsninger verden over, og i den forbindelse er borgmestre og kommuner afgørende aktører. Derfor er det seneste initiativ fra den globale organisation under navnet ”ISWA’s Initiative for Mayors and Municipalities” netop målrettet borgmestre og kommuner.

I spidsen for initiativet står Philip Heylen, som er vice-borgmester i Antwepen og samtidig formand for bestyrelsen for et af Belgiens fælleskommunale affaldsselskaber. Han har en ambition om, at det nye initiativ skal højne vidensniveauet hos lokale og regionale beslutningstagere verden over på en måde, så den globale affaldsbehandling forbedres betydeligt til gavn for både miljø og mennesker. Initiativet vil derfor bl.a. bestå af en række events, workshops og netværksaktiviteter, hvor de deltagende aktører på forskellige måder kan blive klogere på bæredygtig affaldshåndtering.

I anledning af det nye initiativ afholder ISWA et webinar den 25. juli klokken 13 CET. Du kan læse mere om webinaret her, hvor du også kan tilmelde dig.

Du kan læse et blog-indlæg om initiativet fra Philip Heylen her.

Du kan også finde en brochure om det nye initiativ her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.