Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hvad er god affaldskommunikation?

06. marts 2018
Hvad er god affaldskommunikation?
Sådan spørger ISWA og udlodder i den forbindelse en pris til årets bedste bud.

ISWA's kommunikationspris vil igen i år blive uddelt på foreningens årskongres, som bliver afholdt i Kuala Lumpur, Malaysia i oktober. Prisen er til for at hædre kommunikationskampagner, som fremmer bæredygtig affalds- og ressourcehåndtering. Foreningen modtager nomineringer fra både ISWA-medlemmer og ikke-medlemmer og vinderen vil blive inviteret til at deltage gratis på årskongressen samt modtage et års gratis medlemsskab af ISWA.

Læs om tildelingskriterierne og de næremere bestemmelser for uddeling af prisen her. På samme siden kan du også finde sidste og forrige års vindere.Læs mere i vidensbanken

Kommunikation
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.