Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hul igennem til USA?

13. august 2020
Hul igennem til USA?
Deltag i USA's største CØ-event eller vind 7 mio. kr. for at genopfinde plastposen!

Circular City Week New York vender tilbage for tredje gang den 22-28. marts 2021. Circular City Week er USA’s største cirkulære event, hvor danske virksomheder har mulighed for at vise verden deres cirkulære løsninger og opbygge forretning i USA. Festivalen byder på videndeling på tværs af sektorer, mulighed for at udforske og afsøge det amerikanske marked samt inspiration til hvordan cirkulære løsninger kan forme samfundet i en bæredygtig retning. Læs mere om, hvordan netop jeres virksomhed kan deltage her og besøg Circular City Week’s hjemmeside og linkedIn.


Genopfind plastposen!

I dag bruges der mere end 100 milliarder engangsplastikposer om året i USA. Sammen med verdens største detailkæder søger amerikanske "Closed Loop Partners" nu nye materialer, design-ideer og løsninger, som kan genopfinde plastikposen. ”Beyond the Bag” er en enestående mulighed for danske virksomheder for at bidrage og vinde de godt 7 millioner kroner, som er på højkant. Udvalgte virksomheder vil også blive tilbudt at deltage i Beyond the Bag accelerator, som giver adgang til pilot-muligheder med Target, Walmart, Walgreens og andre detailkæder. Deadline for indsendelser af ideer er den 10. september 2020. For mere information om, hvordan du kan få hjælp til din deltagelse, tryk her eller besøg Beyond the Bag’s hjemmeside.  

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.