Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer

24. februar 2020
Hils på DAKOFAs sponsorer
I løbet af foråret 2020 vil vi, i vilkårlig rækkefølge, præsentere DAKOFAs sponsorer for alle vores nyhedslæsere.

Vi er nu nået til følgende virksomheder:

HORTEN er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring. Kombinationen af faglighed og forretningsindsigt gør Horten til en skarp og værdiskabende rådgiver. Vi har mange års erfaring i feltet mellem jura og strategi, mellem politik og praktik. Hos os handler det om at levere en rådgivning, der kombinerer den juridiske viden med en strategisk tilgang og kommerciel forståelse, så vi kan identificere de bedste muligheder for vores klienter. Vi sætter tingene i sammenhæng og rådgiver ud fra et helhedsperspektiv.

Læs mere på deres hjemmeside her.

RGS NORDIC er specialister i behandling af forurenet jord, industrispildevand og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald. Vi driver mere end 35 modtage- og behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge – heriblandt anlægget i Stigsnæs, der er Nordens største kommercielle biologiske anlæg til rensning af industrispildevand. Vi modtager over 2,5 mio. tons jord og affald på vores anlæg hvert år og faktisk behandler vi en tredjedel af alt affald fra bygge- og anlægsprojekter i Danmark.

Læs mere på deres hjemmeside her.

NOAH er en dansk miljøorganisation og – bevægelse stiftet i 1969. Vi er det danske medlem af det verdensomspændende græsrodsnetværk ”Friends of the Earth International”. I NOAH arbejder vi for at alle nulevende og fremtidige generationer skal ha’ lige adgang til jordens ressourcer – uden at miljøet overbelastes. Det kalder vi for miljøretfærdighed og vi arbejder hver dag på at komme dette nærmere gennem vores miljøpolitiske programmer.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Alle informationer er taget fra firmaernes hjemmesider.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.