Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer

10. februar 2020
Hils på DAKOFAs sponsorer
I løbet af foråret 2020 vil vi, i vilkårlig rækkefølge, præsentere DAKOFAs sponsorer for alle vores nyhedslæsere.

Vi er nu nået til følgende virksomheder:

ELBEK & VEJRUPs hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering og digitalisering baseret på standard software-løsninger, som udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. I tæt samarbejde med vores kunder, har vi samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Elbek & Vejrup sørger for at rådgive vores kunder inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast.
Læs mere på deres hjemmeside her.

RAMBØLL blev grundlagt i 1945 og er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer RAMBØLL lokal erfaring med global viden for at kunne levere løsninger, som gør en forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. RAMBØLL arbejder bl.a. indenfor byggeri, transport byudvikling, miljø og vand.
Læs mere på deres hjemmeside her.

JOCA er Danmarks førende leverandør af helt og delvis nedgravede affaldssystemer. Affaldsbeholderne er designet og konstrueret til langvarigt brug, ligesom beholderne er udført i vind- og vejrbestandige materialer, der kan holde til det danske klima. For at give kunderne en øget tryghed omkring beholdernes langsigtede driftssikkerhed anbefaler vi vores kunder at tegne en servicekontrakt. Vi kalder det jocare.
Læs mere på deres hjemmeside her.

Alle informationer er hentet fra firmaernes hjemmesider.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.