Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer

27. januar 2020
Hils på DAKOFAs sponsorer
I løbet af foråret 2020 vil vi, i vilkårlig rækkefølge, præsentere DAKOFAs sponsorer for alle vores nyhedslæsere.

Denne gang vil vi gerne præsentere jer for:

COWI er som førende rådgivningsvirksomhed med til at skabe værdi for vores kunder, borgerne og samfundet gennem vores unikke 360 graders-løsning. Ved hjælp af eksperter indenfor såvel ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi prøver vi at finde sammenhængende løsninger på de udfordringer vores kunder har og derved være med til at skabe en mere bæredygtig og sammenhængende verden.

Læs mere på deres hjemmeside her.

PWS udvikler og sælger produkter til rationel affaldshåndtering både til det offentlige rum samt til en- og flerfamilieshuse. PWS udvikler funktionelle systemer og produkter, hvor kundens krav og udbytte samt produktkvaliteten skal være i højsædet. Takket være vores brede udbud af produkter har vi opnået en førende position på det nordiske marked. PWS er en del af ESE World, som i dag er en international koncern.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Trasborg er en gammelt familieejet virksomhed, der startede i 1917 og i dag ejes af Steen Trasborg, som er 3. generation. Virksomheden er i dag Skandinaviens største indenfor køb og salg af genbrugstøj og der gøres alt for at leve op til de store miljøkrav, der stilles i den moderne verden. Trasborg har i forhold til vores interesser forpligtet os til at opretholde et højt niveau, hvad angår integritet og korrekt adfærd og rejser jævnligt ud til vores samarbejdspartnere for at sikre, at de lever op til samme krav.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Alle informationer er taget fra firmaernes hjemmesider.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.