Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Highlights fra Ellen MacArthur Foundations Summit 2017

31. juli 2017
Highlights fra Ellen MacArthur Foundations Summit 2017

På Ellen MacArthur Fondens hjemmeside kan nu ses en playliste med 10 videoklip bestående af udvalgte højdepunkter fra det årlige topmøde holdt den 15. juni 2017 i London.

Ellen MacArthur Fonden, som blev dannet i 2010, har skabt et grundlag og en platform for, at cirkulær økonomi er placeret højt på den internationale dagsorden. I 2012 blev det første Topmøde blandt førende virksomheder inden for cirkulær økonomi afholdt. På playlisten over højdepunkterne fra 2017 kan bl.a. ses et uddrag af præsentationerne holdt af designer og sociolog Leyla Acaroglu, Tim Brown fra IDEO og Patrick Holden fra Sustainable Food Trusts. Nogle af hoveddiskussionspunkterne var i år bl.a. skiftet i mindsets, design, bioøkonomi og nye former for velstand.

 Se hele playlisten her på Fondens hjemmeside

 

 

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.