Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Guide til viden fra Ressourcestrategien er nu online

03. januar 2018
Guide til viden fra Ressourcestrategien er nu online
I forbindelse med KL og Miljøstyrelsens opsamling på kommunepuljeprojekterne udført under Ressourcestrategien, har KL lavet en guide til viden fra projekterne. Guiden er nu online tilgængelig på www.genanvend.mst.dk

Guidens intention er at konkludere på tværs af de 100 kommunepuljeprojekter, og kan ses i lyset af en konference afholdt den 28. november 2017 om de seneste 4 års arbejde med Ressourcestrategien med fokus på resultater og anbefalinger fra kommunepuljeprojekter udført mellem 2014 og 2017. Konferencen, som blev afholdt af KL og Miljøstyrelsen, er beskrevet i en tidligere DAKOFA nyhed.

Find hele guiden hér, hvor der også er links til alle publicerede projektrapporter.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.