Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Fugato - nyt medlem af DAKOFA

18. november 2020
Fugato - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder hjerteligt velkommen til Fugato A/S - DAKOFAs knytnæve mod øst!

Vi har modtaget følgende i forbindelse med Fugato A/S´ indmeldelse i DAKOFA:

Fugato A/S er en sammenslutning af tre virksomheder, som fusionerede den 1. januar 2005. Sammenslutningen blev skabt for at udnytte fælles fordele som en større og stærkere bornholmsk virksomhed.

Sammenslutningen skulle have et nyt firmanavn. Valget faldt på det Italienske ord Fugato, som på Italiensk bestyder “samspil mellem flere instrumenter” – det er ambitionen at de gamle firmaer, som fusionerede, gennem samspil skal skabe værdi for kunderne, medarbejderne og aktionærerne.

Med et afsæt i de fusionerende virksomheders arbejdsområder samt dygtige, loyale og motiverede medarbejdere, udfører Fugato i dag serviceydelser til det bornholmske samfund på en lang række områder - både til private virksomheder, offentlige kunder samt private borgere indenfor:

 Du kan læse mere om Fugato A/S ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.