Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Fra byggeaffald til byggematerialer

01. marts 2018
Fra byggeaffald til byggematerialer
DAKOFA vil i de kommende uger bidrage med artikler til CSR.dk's tema om affald. Den tredje og sidste artikel ser nærmere på ressourcerne i byggeaffaldet.

Byggesektoren er ansvarlig for langt de største mængder affald i Danmark, og det lægger et stort ansvar på sektorens aktører, om at forvalte materialerne fornuftigt og holde dem i kredsløb. Det giver derfor mening at tænke cirkulær økonomi og ressourceeffektivt ind i bygge- og anlægssektoren. 

Læs artiklen "Fra byggeaffald til byggematerialer" på CSR.dk her

 

Læs også DAKOFAs anden artikel "Madaffald i det store perspektiv - hvad sker der?" på CSR.dk her

Læs også DAKOFAs første artikel "Øget indsamling af brugte tekstiler giver gevinst for både miljø og økonomi" på CSR.dk her  

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.