Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Faerch A/S køber PACCOR Packaging

05. januar 2022
Faerch A/S køber PACCOR Packaging

Opkøbet er det største under ejerskabet af A.P. Møller Holding og vil accelerere virksomhedens mission om at skabe cirkularitet inden for fødevareemballage.

Den europæiske emballagevirksomhed PACCOR beskæftiger 3.400 medarbejdere fordelt på 18 kontorer og fabrikker i Europa, Asien og USA. Med opkøbet vil Faerch koncernen bestå af 34 fabrikker og omkring 6.000 medarbejdere.

“Vi ser frem til at byde alle vores nye kolleger velkommen, og når PACCOR bliver en del af Faerch, vil branchens overgang til cirkulære løsninger få yderligere fart på. Vi vil fortsætte vores arbejde med at sikre, at fødevareemballage bliver genanvendt til ny fødevareemballage af samme høje kvalitet igen og igen”, understreger Lars Gade Hansen i en pressemeddelelse på virksomhedens hjemmeside, og fortsætter: "Med PACCORs førende position i mejerisektoren vil Faerch være til stede i alle de store fødevareemballagesegmenter, hvilket muliggør en tiltrængt standardisering væk fra ikke-genanvendelige multimaterialer. Endelig planlægger vi at starte et omfattende investeringsprogram til at understøtte en europæisk materialekonvertering over i monomaterialer, hvilket vil være tæt knyttet til vores planlagte skalering af vores genanvendelsesdivision”.

Andreas Schütte, CEO for PACCOR, udtaler samme sted: "Med deres integrerede genanvendelsesanlæg tilbyder Faerch noget unikt i industrien, og det giver os helt nye muligheder for at accelerere overgangen til cirkulære emballageløsninger".

Købet afventer de sædvanlige godkendelser fra konkurrencemyndighederne. PACCORs forretning i England, som består af to fabrikker, er ikke en del af opkøbet. Disse forbliver hos den nuværende ejer, Lindsay Goldberg.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.