Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Få ny inspiration til indsamling og behandling af organisk affald

23. maj 2018
Få ny inspiration til indsamling og behandling af organisk affald
Østrig ligger helt i front i forhold til genanvendelse af organisk affald. Til september inviterer ISWA på studietur, hvor du kan blive klogere på, hvordan systemet fungerer.

Den 9. – 14. september inviterer ISWA på studietur til Østrig, hvor du kan blive klogere på indsamling og behandling af organisk affald. Turen er sat sammen af både forelæsninger, virksomhedsbesøg og muligheder for networking, hvor du bl.a. kan lære mere om:

  • Separate indsamlingsordninger for madaffald og have- og parkaffald
  • Forskellige teknikker i forbindelse med kompostering, anaerob bioforgasning, produktion of biogas samt MBT-behandling af restaffald
  • Markeder for afsætning og brug af kompost og digestat
  • Strategiske overvejelser og rammesætning
  • Tværgående samarbejder med bl.a. landbrugets aktører


Du kan finde programmet for studieturen her, hvor der også er link til tilmelding. Deadline for tilmelding er 31. august

 

 

Læs mere i vidensbanken

Organisk Affald
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.