Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Evaluering af ressourcestrategi for affaldshåndtering er nu på gaden

30. juni 2017
Evaluering af ressourcestrategi for affaldshåndtering er nu på gaden

Miljøstyrelsen har netop offentliggjort en evaluering af ressourcestrategi I "Danmark uden Affald". Rapporten viser, at vi er godt på vej mod at nå målet om 50% genanvendelse af husholdningsaffaldet i 2022.

Rambøll har for Miljøstyrelsen evalueret status for ressourcestrategiens indsatsområder, herunder målsætning for genanvendelse af husholdningsaffaldet samt de forventede effekter for de øvrige indsatsområder. DAKOFA vil se nærmere på rapporten og på kommende konferencer og netværksmøder bringes resultaterne af evaluering op til diskussion. 

Hent "Evaluering af ressourcestrategi for affaldshåndtering "Danmark uden Affald" her

 

 

 

 

 

 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.