Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: EUs officielle BREF for affaldsforbrændingsanlæg offentliggjort

14. januar 2020
EUs officielle BREF for affaldsforbrændingsanlæg offentliggjort

Den beskrivende BREF for affaldsforbrændingsanlæg er nu at finde på kommissionens hjemmeside i den officielle engelske udgave. Mange gode informationer om teknikker er nu tilgængelige.

DAKOFAs nyhed den 6. december beskrev EU’s nye BAT-konklusioner for affaldsforbrændingsanlæg, som er gældende lovgivning og offentliggjort på dansk. Nyheden henviste kun til det endelige udkast til BREF'en for affaldsforbrændingsanlæg, som kunne findes på JRC's (Joint Research Center) hjemmeside.

EU kommissionen har nu offentliggjort den færdige udgave af BREF'en, som kun findes på engelsk. Der kan hentes mange opdaterede informationer om de forskellige teknologier og teknikker anvendt i affaldsforbrændingsanlæg. 

 

BREF'en "Best Available Techniques (BAT) Reference Document for Waste Incineration: Industrial Emissions Directive 2010/75/EU (Integrated Pollution Prevention and Control)" fra 2019 og offentliggjort 8. januar 2020 kan hentes her 

DAKOFAs nyhed "EU's nye BAT-konklusioner for affaldsforbrændingsanlæg er nu offentliggjort på dansk" fra 6. december med hovedpointer om de nye regler kan læses her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.