Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: EU kommissionens arbejdsprogram for 2020 offentliggjort

30. januar 2020
EU kommissionens arbejdsprogram for 2020 offentliggjort
En europæisk klimalov og en europæisk klimapagt, en ny handlingsplan for cirkulær økonomi, en fødevarestrategi 'Fra jord til bord' og det 8. miljøhandlingsprogram er blandt elementerne i det nye arbejdsprogram.

Europa-Kommissionens arbejdsprogram for 2020 er blevet offentliggjort som en meddelelse med diverse bilag. Det viser de nye lovforslag og strategier, som kommissionen vil fremsætte i 2020, de gældende love og strategier, der vil undergå en revidering, de verserende prioriterede forslag og de forslag som vil blive trukket tilbage.

Arbejdsprogrammet af 29. januar 2020, COM(2020) 37 final, og tilhørende bilag, kan hentes her 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.