Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Er det affald - og hvad betyder det?

08. marts 2022
Er det affald - og hvad betyder det?
DAKOFA sætter på dette års Circular Build Forum fokus på et spørgsmål, der vil være kendt for de fleste medlemmer af DAKOFAs netværk for bygge- og anlægsaffald.

Det cirkulære og bæredygtige byggeri er i stigende fokus, ikke kun i DAKOFA. Næsten alle cirkulære byggematerialer har på et eller andet tidspunkt gennemgået en affaldsfase. I DAKOFAs session på årets Circular Build Forum dykker vi ned i, hvad det betyder. For hvad er affald? Hvilke begrænsninger og muligheder giver det entreprenører og bygherrer at håndtere og bygge med affald, tidligere affald og det der kan ligne affald?

Sessionen tager fat i de juridiske og praktiske problemstillinger med udgangspunkt i konkrete cases – også gerne fra publikum. Vi skal også høre om DAKOFAs arbejde med at udvikle et "viden-om ark" og genbrug af byggematerialer.

Sessionen finder sted på kongressens dag to og lægger op til debat efter spændende oplæg fra Henriette Soja, Horten, Rasmus Krag, Tscherning, Kim Weinholt Jensen, Gladsaxe Kommune og Niels Trap, TRE Rådgivende ingeniører og biologer.

Årets Circular Build Forum løber af stablen 17. - 18. marts 2022 i Middelfart. Læs mere her

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.