Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Eksportpotentiale for danske affaldsløsninger i Canada

12. februar 2020
Eksportpotentiale for danske affaldsløsninger i Canada
I Canada har de fået øjnene op for danske løsninger til byudvikling, deriblandt også affaldsløsninger. Danske affaldsaktører får nu mulighed for at koble sig på et byudviklingsprojekt i nærheden af Toronto.

Projektet er et af Nordamerikas største byudviklingsprojekter, og det giver danske aktører med speciale indenfor bl.a. affaldshåndtering mulighed for at formidle viden og teknologi og få foden indenfor på det canadiske marked. Deltagelse i projektet giver mulighed for matchmaking med potentielle offentlige og private partnere samt for at høre mere om lignende projekter og eksportmuligheder fremadrettet.

Samarbejdet er blevet til efter et besøg af Torontos viceborgmester i København under C40 World Mayors Summit i 2019, hvor danske løsninger til byudvikling blev præsenteret.

Eksportfremstødet er arrangeret af det danske Green Build & Urban Solutions team i Canada i samarbejde med Nordic City Solutions. Nordic City Solutions er etableret af Nordisk Ministerråd for bedre at forbinde de nordiske markeder med andre relevante markeder, og er styret af de involverede landes handelskontorer i Nordamerika.

Læs mere om projektet og samarbejdsmulighederne her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.