Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Eksportarrangement i Malaysia

08. august 2018
Eksportarrangement i Malaysia
Udenrigsministeriet inviterer eksportinteresserede danske virksomheder indenfor affalds- og ressourcesektoren til at mødes med potentielle sydøstasiatiske kunder.

Arrangementet finder sted i Kuala Lumpur den 23.-24. oktober 2018 i forbindelse med ISWA's Årskongres, som afholdes samme tid og sted. Det er de danske ambassader i Vietnam, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien og Filippinerne, der for første gang er gået sammen om at stable et sådant arrangement på benene. Ud over, at de interesserede danske virksomheder kan gøre opmærksom på sig selv, vil der blive informeret om regionens eksisterende affaldsindustri og dens videreudviklingsmuligheder, indsigt i markedspotentialer samt muligheder for netværksopbygning.

De deltagende danske virksomheder vil få taletid om egne ydelser til de deltagende beslutningstagere fra hele regionen samt mulighed for at deltage i netværksopbyggende arrangementer og besigtigelsesture, de to dage arrangementet varer.

Du kan læse mere om arrangementet i Kuala Lumpur ved at trykke hér, hvor du også kan søge kontakt vedrørende pris for deltagelse m.v.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.