Seminar: Eksport til Tyskland af danske affaldsløsninger

Eksport til Tyskland af danske affaldsløsninger
Eksportseminaret afholdes i samarbejde med Eksportforeningen. Seminaret afholdes den 17. januar fra kl 09.30-13.00, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Mød sektorens eksporterende aktører og få inspiration til at komme i gang med eksporten. Eksperter inden for området vil kunne fortælle mere om hvilke kompetencer, der skal i spil, når eksporten skal sættes i værk såvel som hvad man skal huske at have for øje, når man skal ud på de nye markeder.

På dagen vil der ydermere være mulighed for at høre om den danske stand for affalds- og ressourcesektoren på IFAT 2018. DAKOFA har indgået et samarbejde med Eksportforeningen om at danne rammen for en dansk stand på Europas største miljøteknologiske messe IFAT, som afholdes i München i maj måned 2018. DAKOFA vil i den forbindelse arrangere danske events på standen, herunder invitere danske nøglepersoner som eksempelvis Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen til at deltage. DAKOFAs bestyrelse vil også deltage på messen og de to foreninger vil i fællesskab koordinere en samling af danske deltagere, med det formål at promovere de danske affaldsløsninger.

Deltag på mødet og hør mere om eksport til Tyskland og få mere viden om planerne for en dansk fælles-stand på IFAT-messen 2018.

Program

9:30-10:00
Registrering og kaffe
10:00-10:10
Velkomst og introduktion

DAKOFA og Eksportforeningen

10:10-10:45
Hvilke kompetencer skal i spil, og hvad skal der lægges vægt på, når der skal eksporteres til Tyskland?

v/ Ib Brandt Jørgensen

10:45-11:15
Vores erfaringer og udfordringer på det tyske marked – case fra en dansk eksportaktør

v/ Svend Christensen, Metso

11:15-11:45
Spørgsmål og debat om eksportmulighederne i Tyskland for den danske affaldssektor
  • Hvad kan vi lære af hinanden? 
  • På hvilke områder kan vi bruge hinanden i forbindelse med eksporten? 
  • Hvordan kan en dansk eksportindsats til Tyskland bedst muligt understøttes?
11:45-12:15
Frokost
12:15-12:35
Planerne for IFAT 2018

v/ DAKOFA og Eksportforeningen

12:35-12:55
Erfaringer fra IFAT - hvad kan vi forvente?

v/ Torben Dysager, RUNI

Hvornår

17. januar 2018
kl. 09.30 - 13.00

Hvor

Eksportforeningen
Lysbrohøjen 248600 Silkeborg

Deltagergebyr

Gratis
DKK 0,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
10. januar 2018

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Download program
Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.