Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DOMINIA nyt medlem af DAKOFA

01. september 2021
DOMINIA nyt medlem af DAKOFA
DAKOFA byder DOMINIA velkommen som nyt medlem af foreningen.

På virksomhedens hjemmeside fremgår det blandt andet at:

DOMINIA er et rådgivende ingeniørfirma. Vi leverer ydelser inden for alle ingeniørdiscipliner, der naturligt hører til byggeri af boliger, institutioner og erhverv.

Vi er specialister i alle dele af det almene boligbyggeri, bæredygtigt byggeri samt miljøsanering.

Vi leverer teknisk rådgivning inden for konstruktioner, el, vvs, energi, bæredygtighed, bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og miljøsanering. Vi har kompetencerne, erfaringerne og kapaciteten til at levere rådgivning af høj kvalitet i hele spektret af nybyggeri, ombygning og renovering fra storskala byggeri og helhedsplaner til de mindre detailopgaver.

Vores vision er at skabe og levere de bedste løsninger til fremtidens byggeri".

Der kan læses mere om DOMINIA på deres hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.