Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Danske, cirkulære løsninger efterspørges i New York

31. januar 2020
Danske, cirkulære løsninger efterspørges i New York
New York City efterspørger cirkulære og energieffektive løsninger, der kan bidrage til byens ambitiøse grønne målsætninger. New Lab og New York City Agency for Økonomisk Udvikling er gået sammen om at lave den globale challenge: ’Circular City Open Call’.

Circular City Open Call søger virksomheder, der er i tidlig startup- eller udviklingsfasen, og som enten kan hjælpe i forbindelse med New Yorks overgang til en cirkulær økonomi eller demonstrere fremtidige løsninger for energieffektivitet i det byggede miljø. Virksomheder, der kommer i betragtning, får mulighed for at præsentere deres løsninger i New York og indgå i samarbejder med investorer, eksperter og forskningsinstitutioner.

Circular City Open Call søger løsninger på to udfordringer:

  1. Cirkulære løsninger, der kan eliminere affald eller forurening eller holde ressourcer i omløb gennem genbrug, regenerering og genanvendelse. Udfordringen er ikke begrænset af sektor, da målet er at finde løsninger, der senere kan skaleres op og hjælpe byen i overgangen til en cirkulær økonomi.
  2. Cirkulære løsninger, der kan øge bygningers energiforbrug ved at forbedre eksisterende eller introducere nye tiltag. Udfordringen kommer på baggrund af New Yorks progressive mål om at sænke udslippet af drivhusgasser fra bygninger. Løsningerne skal derfor være skalerbare løsninger, der kan anvendes i hele byen.

Vil du høre mere?
Access Cities er en global alliance for bæredygtig byudvikling mellem fem projektbyer i fire lande. Danish Cleantech Hub er ansvarlige for aktiviteterne i New York City og du kan høre mere ved at kontakte Mille Munksgaard, Project Manager i den danske cleantech hub, mimu@di.dk.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.