Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Dansk fællesstand på IFAT 2020

16. oktober 2019
Dansk fællesstand på IFAT 2020
Vil du med på en dansk fællesstand for den danske affalds- og ressourcesektor på IFAT-messen i München i 2020?

IFAT er er verdens største miljøteknologiske messe og den løber i 2020 af stablen den 4.-8. maj i München. Eksportforeningen arrangerer igen i år en fællesstand for de danske aktører, som gerne vil fremvise danske affaldsteknologiske løsninger for resten af verden.

Hvad siger tidligere deltagere?
POUL TARP A/S har gennem de seneste 20 år været fast udstiller på IFAT-messen og har gjort brug af ’Pavilion of Denmark’. Klaus Fich Engelbreth, Sales Manager, udtaler:

”Det er vores opfattelse, at en fælles Dansk ”miljøstand”, giver nogle klare fordele, da kunderne på et overskueligt område kan blive præsenteret for flere forskellige Danske miljøløsninger, som i mange tilfælde understøtter hinanden hvilket vil sige, at naboens succes også kan blive din succes. Ud over den effekt som en samlet dansk stand giver, har man som medudstiller også stor glæde af de servicefunktioner som Eksportforeningen stiller til rådighed i løbet af messeperioden.”

Dette bakkes op af RUNI, Sales Manager Anders Aagaard Nielsen:

”IFAT er vores bedste globale scene til at præsentere hele vores produktportefølje af infrastruktur til den cirkulære økonomi. Vi har alle år oplevet konkrete og varme leads fra hele verden. At være en del af fællesstanden er for os en fin løsning, da vi får god branding og eksponering under Dannebrog sammen med andre professionelle danske firmaer.”

Kontakt Eksportforeningen, hvis du har interesse for IFAT, hvor der udover en dansk stand om affald også arrangeres danske fællesstande vedrørende vand (udsolgt) og bioenergi.

For mere information kan du kontakte Andreas Julskjær Pedersen: Andreas.julskjaer@dk-export.dk eller på tlf.: +45 22621691

Du kan finde flere informationer om de danske fællesstande her

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.