Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Dansk CØ-fremstød i New York

18. februar 2022
Dansk CØ-fremstød i New York

Fra 2.-8. maj løber Circular City Week New York af stablen for fjerde gang.

Circular CityWeek er en platform, hvor industrier og sektorer indenfor cirkulær økonomi har mulighed for at lade sig blive inspireret, vidensdele og netværke på tværs. Arrangementet er skabt og drives af Dansk Industris kontor i New York.

Ugen byder således på cirkulære events med eksempelvis genbrug af plast, cirkulære tiltag indenfor affaldsindustrien, nyt fra bygge- og anlægsområdet m.v.

Under Circular City Week sidste år blev der afholdt 94 events med mere end 8800 deltagende personer, hvor mere end 40 danske virksomheder brugte festivalen som udstillingsvindue for deres cirkulære ekspertise og løsninger.

Læs mere om Circular City Week her.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.