Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Dansk cirkulært samarbejde med Indonesien

13. juni 2019
Dansk cirkulært samarbejde med Indonesien
Indonesien har for et par år siden indført ny national lovgivning på affaldsområdet med ambitiøse mål om at reducere affaldsmængderne med 30 procent og behandle 70 procent af affaldet. Der er dog stadig lang vej før målene er indfriet.

”Indonesien står over for store udfordringer i forhold til at sikre en langt bedre håndtering landets store affaldsmængder og genbruge eller genanvende de værdifulde ressourcer i affaldet” fortæller kontorchef i Miljøstyrelsen, Sonja Canger i en nyhed på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Samarbejdet mellem Miljøstyrelsen og de indonesiske myndigheder handler om at styrke værdikæderne inden for affaldshåndtering.

Samarbejdet skal fremme anvendelse af affald til energi, hvilket bl.a. betyder, at landets sortering og indsamling af affald skal forbedres så en større mængde affald kan genanvendes eller bruges til biogas og gødningsproduktion.

Her på Miljøstyrelsens hjemmeside kan du læse mere om samarbejdet samt finde kontakt informationer for yderligere info

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.