Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DAKOFAs Årskonference 2021: Stærkt program og spændende ture

27. september 2021
DAKOFAs Årskonference 2021: Stærkt program og spændende ture
Med de ypperste oplægsholdere og interessante besigtigelsesture er alt nu klar til et brag af en Årskonference den 30/9 - 1/10 2021 i Helsingør.

For første gang i 2 år kan alle vi aktører fra affalds- og ressourceområdet samt cirkulære virksomheder mødes i fysisk tilstand og dyrke vores fælles interesse for ressourceoptimering og cirkularitet. Det sker på DAKOFAs Årskonference 2021, hvor vi med stolthed kan præsentere Miljøminister Lea Wermelin, Formand for Klimarådet Peter Møllgaard, Miljøattaché fra EU-repræsentationen Sidsel Bjøl samt en hel buket af øvrige, dybt kompetente oplægsholdere og panelister.

Vi vil ved hjælp af den samlede ekspertise - fra såvel scenen som salen - forsøge at tage nogle solide skridt i retning af en grønnere affaldssektor og mere cirkulær økonomi.

Dagen efter konferencen vil der være mulighed for at tilmelde sig én af 3 besigtigelsesture, som hver for sig med garanti kan gøre alle og enhver klogere, hvad enten det drejer sig om fortid og fremtid for middelalderbyen, bæredygtighed, genanvendelse og plastaffald eller opgradering af kasseret elektronik.

Tryk derfor straks hér, hvis du vil se det fulde program for DAKOFAs Årskonference 2021, inklusive de sociale aktiviteter og tilmelding.

På gensyn i Helsingør!

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.