Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DAKOFA-sponsorater forår 2020

08. november 2019
DAKOFA-sponsorater forår 2020
På denne tid af året - med utallige andre fristelser - kan det være svært at stå imod. DAKOFA vil derfor gerne benytte momentum og bidrage med én af vores mange fristelser, eksklusivt til vores medlemmer.

Der er som hidtil 2 forskellige sponsorater, som udbydes til samme pris som tidligere år. De indeholder bl.a. mulighed for:

  • 1 gratis medarbejder med til alle de ordinære konferencer
  • Mulighed for en mindre udstilling i forbindelse med konferencerne
  • Logo på konference- og seminarprogrammer
  • Link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske
  • Logo på DAKOFA-Appen.

Vi håber, at I vil tage vel imod vores sponsoropfordring. For yderligere information kan I kontakte Grace Nørgaard i sekretariatet på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.