Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DAKOFA-sponsorater efterår 2022

16. juni 2022
DAKOFA-sponsorater efterår 2022
Sommeren står for døren, men inden DAKOFAs sekretariat skruer ned for blusset, er der lige tid til at sende et sponsortilbud ud i medlemskredsen.

Skulle jeres firma være interesseret i at blive en del af DAKOFAs sponsorer, kan vi tilbyde jer følgende (kræver medlemskab af DAKOFA):

Som hidtil er der 2 forskellige sponsorater. De udbydes til samme pris som tidligere år og indeholder bl.a. mulighed for at få logo på konference-, seminar- samt webinarprogrammer, 1 gratis medarbejder med til alle de fysiske arrangementer inkl. årskonferencen (dog ikke til kurser) samt link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske. Det vil ligeledes være muligt at få logo på DAKOFA-appen. Det og meget mere kan I høre om, hvis I er interesseret i et sponsorat.

For yderligere information kan Grace Nørgaard kontaktes på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.