Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DAKOFA-sponsorater efterår 2019

03. juni 2019
DAKOFA-sponsorater efterår 2019
Sommerferien nærmer sig med raske skridt, men inden er det lige tid at beslutte, om ikke også det er noget for jeres organisation at tegne et DAKOFA-sponsorat? Sponsoraterne for efteråret 2019 udbydes nu, så hvis I bl.a. vil ha’ mulighed for at udstille på vores årskonference d. 19. – 20. september 2019 på Comwell Hvide Hus Aalborg, er det nu I skal slå til.

Sponsoraterne udbydes til samme pris som tidligere år og indeholder bl.a. mulighed for at få logo på konference- og seminarprogrammer, 1 gratis medarbejder med til alle de ordinære konferencer, link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske - samt mulighed for en mindre udstilling i forbindelse med konferencerne. Det vil ligeledes være muligt at få logo på DAKOFA-Appen.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du kontakte Grace Nørgaard i sekretariatet på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.