Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: DAKOFA slår et slag for eksport af CØ-løsninger

23. april 2019
DAKOFA slår et slag for eksport af CØ-løsninger
Det er nu muligt at melde sig som potentielt besøgssted for internationale delegationer via State of Green Tours.

Som det fremgår af DAKOFAs gældende strategi, ønsker foreningen at øge det internationale kendskab til danske løsninger inden for den cirkulære økonomi. Det udmønter sig nu i et samarbejde med State of Green, der inviterer alle danske virksomheder til at blive en del af State of Green Tours, og dermed få mulighed for at få besøg af relevante grupper blandt de mere end 2.000 udenlandske beslutningstagere, der årligt deltager på en State of Green Tour i Danmark (se www.stateofgreen.com/tours). Det er gratis at være med og der er ingen udgifter forbundet med delegationsbesøgene.

State of Green arrangerer skræddersyede besøgsprogrammer for udenlandske kommercielle og politiske beslutningstagere. Programmerne sammensættes så vidt som muligt med henblik på at sikre det bedste match mellem den udenlandske delegations interesser og behov og de danske virksomheders eksport- og/eller investeringsinteresser. Det kan derfor ikke garanteres, at din virksomhed vil få tilbudt et bestemt antal besøg, men ved at være med, er I sikret eksponering.

Som en del af den internationale markedsføring af initiativet vil udvalgte eksempler på besøgsprogrammer med fokus på cirkulær økonomi blive markedsført i trykt materiale, og alle besøgssteder vil desuden blive fremhævet på webportalen Stateofgreen.com.

Vil du med?
Hvis du vil deltage i State of Green Tours, kan du udfylde en Expression of Interest-formular. Via linket nedenfor finder du et kort skema, som du bedes udfylde og sende i en mail til Martin Brendstrup på mbr@stateofgreen.com. Du vil herefter blive kontaktet angående det videre forløb, hvor der bl.a. skal lægges materiale op på webportalen. 

Deadline for Expression of Interest er den 10. maj 2019.

For mere information eller spørgsmål, kontakt venligst projektleder i State of Green Gry Brostrøm via gbr@stateofgreen.com eller Nikola Kiørboe fra DAKOFA via nk@dakofa.dk.

Du kan downloade Expression of Interest-formularen her: https://stateofgreen.com/en/expression-of-interest-circular-economy/

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.