Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: DAKOFA slår et slag for CØ

01. juli 2017
DAKOFA slår et slag for CØ

Cirkulær Økonomi er afgørende for fremtidens velstand og velfærd. Det fremgik af gårsdagen version af Politiken, hvor DAKOFA medvirkede.

"Glem ikke, at gårsdagens affald er morgendagens ressourcer. Og derfor skal vi alle blive bedre, skarpere og mere bevidste i vore forbrugsmønstre og måden, hvorpå vi genbruger og genanvender ressourcerne." Det var én af udmeldingerne fra DAKOFAs direktør Ole Morten Petersen, som fortsatte med at plaidere for det enestående momentum, den danske affalds- og ressourcesektor har p.t.:

"Ved at sætte turbo på vil vi tillige kunne sælge vores viden til andre lande, således at vi ikke bare gøder jorden for de danske produktionsvirksomheder, men også øger indtjeningen ved at eksportere såvel teknologier som rådgivningsydelser, og derved kan cirkulær økonomi bogstaveligt talt blive til guld og grønne skove".


Du kan læse hele artiklen ved at trykke her.

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.