Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: CØ Beyond Waste partnerskabet med 24 projekter er skudt i gang

25. marts 2022
CØ Beyond Waste partnerskabet med 24 projekter er skudt i gang
Et stort EU IP-Life projekt Circular Economy Beyond Waste med 39 partnere og 24 projekter er nu skudt i gang ved et fælles kick-off arrangement den 22. marts i Horsens. Projekterne har stort fokus på samarbejde, ideudveksling og optimering. "De dybe tallerkener skal stables", som en af oplægsholderne udtrykte det.

Projekt-partnerskabet samler innovations- og demonstrationsprojekter inden for forebyggelse og genbrug samt seks områder med fokus på øget genanvendelse:

  • byggematerialer
  • plastik
  • elektronik
  • biomasse
  • tekstiler
  • andre sammensatte materialer.

En del af projekterne handler om at ændre forbrugernes adfærd, og projektet vil have fokus på, hvor lovgivning kan være en barriere for cirkulær økonomi.

De forskellige typer projekter er markeret på et Danmarkskort, der er anvendt som billede i denne nyhed, og som kan ses i fuld størrelse her 

Find en liste over de medvirkende projekter (projekttitel, 1-3 linjers beskrivelse og projektpartnere) her  

Se også Region Midtjyllands nyhed om kick-off arrangementet her 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.