Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Kursus: Cirkulær affaldsplanlægning i praksis

Cirkulær affaldsplanlægning i praksis
KURSET ER AFLYST

Tag med på 2-dages kursus og lær, hvordan du bruger den cirkulære tankegang til at løfte den kommunale affaldsplan ind i kommunens øvrige planer for blandt andet klima og vækst. På kurset zoomer vi ind på det cirkulære handlerum set i lyset af den nye politiske aftale "Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi". Kurset afholdes i samarbejde med "OUROBOROS".

Også den nationale affaldsplan vil danne rammen for de cirkulære muligheder, der vil blive udforsket på kurset. Der vil med andre ord blive taget fat på konkrete muligheder og problemstillinger i forbindelse med udarbejdelsen af de kommunale planer, og kurset vil støtte dig i arbejdet med jeres cirkulære problemstillinger.

De nye rammebetingelser peger i retning af cirkulær økonomi, men hvordan sikrer vi de lukkede kredsløb? Der vil særligt være fokus på de ”nye” fraktioner, nye opgørelsesmetoder og højere målsætninger.

Alt dette, kombineret med en generelt stigende forventning til, at de kommunale affaldsløsninger reelt er bæredygtige, peger på, at den næste affaldsplan kræver nye og flere tiltag!

Med dette 2-dages kursus forsætter DAKOFA og Ouroboros det succesfulde samarbejde om at løfte forståelsen og kompetencen til at bruge cirkulær økonomi-tænkning i den danske affaldsbranche. Denne gang med det specifikke formål at klæde dig på til at skabe næste version af jeres affaldsplan, der lever op til de nye nationale krav og skaber værdi for borgere, erhvervsliv og kommune.

Kurset vil indeholde:

  • Cirkulær Økonomi som værdiskabelse med indbygget miljøeffekt
  • De 10 vigtigste ting i relation til affaldsplanlægning
  • Udforskning af det cirkulære handlingsrum
  • Værksted, hvor der arbejdes med dine centrale problemstillinger
  • Problemknusning, hvor du får feedback og bliver guidet af de førende eksperter i affald og cirkulær økonomi.

Kursusdeltagere fra kurset Cirkulær Økonomi i affaldsbranchen, 2018 udtaler:

”Tak for at gøre emnet let forståeligt, så det bliver let at komme i gang.”

”Jeg har lært at tænke CØ som en tæt forbundet del af vores forretning”

”Jeg har fået CØ-værktøjer og ideer til at arbejde videre på eksisterende ideer og planer, som jeg før havde svært ved at se løsninger på.”

Se frem til to dage med læring, inspiration og konkrete løft på de områder du oplever, er vanskelige at komme videre med.

OBS: BEMÆRK deltagerprisen er ekskl. overnatning. Anbefaling til overnatning vil blive lagt op på denne side. Deltageren skal selv bestille overnatningen direkte ved hotellet. 

Samarbejdspartnere

Hvornår

Start: 26. oktober 2020 - kl. 09.30
Slut: 27. oktober 2020 - kl. 16.00

Hvor

DAKOFAs lokaler
Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal1620 København V

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 6.200,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 8.200,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.