Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: AVK Plast - nyt medlem af DAKOFA

09. november 2020
AVK Plast - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder hjerteligt velkommen til AVK Plast A/S.

I forbindelse med AVK Plast A/S' indmeldelse i DAKOFA, har vi modtaget følgende præsentation af virksomheden:

"AVK Plast A/S har i mere end 20 år fremstillet en af markedets bedste affaldsbeholdere hvad angår kvalitet, holdbarhed, funktionalitet, ergonomi og bæredygtighed, til glæde for mange af Danmarks kommuner og borgere.

AVK Plast A/S er den eneste danske producent af affaldsbeholder-systemer. Da vi således er meget tæt på de danske kommuner og borgerne, er det klimamæssige aftryk ved levering af nye beholdere meget minimalt.

Vi er specialister i sprøjtestøbning af teknisk krævende produkter af høj kvalitet og i fremstilling af produkter
baseret på recycle-materialer. Ud over affaldsbeholdere fremstiller vi således også store mængder plastpaller i genbrugsplast.

AVK Plast A/S indgår som selvstændigt firma i AVK Group, der er en familiejet dansk virksomhed, der er mest kendt for ventiler til drikkevand, sprinklersystemer og spildevand. Bæredygtighed ligger således i vore gener."

Yderligere informationer findes på www.avkplast.dk.

Læs mere i vidensbanken

Plast
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.